Bejövő osztályok letölthető dokumentumai
2017 április 27., csütörtök 09:50

Tankönyvekkel kapcsolatos tájékoztató és letölthető dokumentumok

Idén több tankönyv is átdolgozásra került, ezért a korábbi tankönyvek nem használhatók. Kérjük, minden esetben ellenőrizzék a kiadói kódokat!

Az iskolának idén sincs visszáruzási joga. A rendelés lezárása után nem lehet módosítani, a megrendelt könyveket át kell venni. Ha valamelyik könyvet mégsem kérik, egyénileg kell visszaküldeni a KELLO-hoz.

Az ingyen tankönyvre jogosultak minden könyvet könyvtári kölcsönzéssel kapnak. Ezeket, a munkafüzetek kivételével tanév végén vissza kell hozni. Ha a könyv elveszett, vagy megrongálódott, pótolni kell. Ha bizonyos tankönyveket meg szeretnének venni, azt egyénileg a KELLO webshopján keresztül lehet megtenni. Ennek címe: webshop.kello.hu. Az ingyenes tankönyvigényléshez ki kell tölteni az alábbi igénylőlapot és a jogosultságot igazoló dokumentummal együtt kell juttatni az iskolába.

Ha a rendeléssel kapcsolatban bármilyen kérdésük van, forduljanak Békefi-Zrinyi Ágnes tankönyvfelelőshöz (bekefi kukac budai-rfg.sulinet.hu)

Ingyenes tankönyvigényléshez szükséges igénylőlap

Letölthető tankönyvigénylési lapok:

 

7.HR          7.Ny          9.A          9.B        9. Ny

 

Általános adatlapok, nyilatkozatok (mindenkinek ki kell tölteni és május 25-én magával hozni)

 

Adatlap

Nyilatkozat a szülői jog gyakorlásáról

 

 

Étkezéssel kapcsolatos tájékoztatók és letölthető dokumentumok

 

Általános tájékoztató az étkezéssel, térítési díjakkal kapcsolatban

 

Szülői nyilatkozatot akkor kell kitölteni, ha igénylik 2017/2018 szeptemberétől az iskolai menzát.

Ha igen és normatív kedvezményre is jogosultak - rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény, tartósan beteg, három vagy több gyermekesek - akkor a 8.számú mellékletet is ki kell tölteni, ehhez mellékelni kell: rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény esetén a határozatot, tartósan beteg esetén az orvosi igazolást, három vagy több gyermeket nevelők esetén semmit, nem kell családi pótlék igazolás sem.

Ha egyéni rászorultság alapján szeretne valaki kedvezményt igénybe venni, azt a lakóhelye szerint illetékes önkormányzatnál teheti meg. Ha II.kerületi lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkezik, akkor a Kérelem nyomtatványt és munkahelyi és egyéb jövedelem igazolásokat kell hoznia.

 

Szülői nyilatkozat

8. számú melléklet

Kérelem (csak II.kerületi lakó- vagy tartózkodási hellyel, a többiek lakóhely szerinti illetékes önkormányzathoz fordulhatnak)

Utolsó frissítés: 2017 július 03., hétfő 19:08