Szülőknek
Fogadóórák április 10-én

image002be

Tisztelt Szülők!

Április 10-én, hétfőn 17 órától várják humán és reál szakos tanáraink Önöket. A fogadóórákra április 5-től lehet jelentkezni az elektronikus naplón keresztül.

 
Tájékoztató hit- és erkölcstan oktatásról

 

Tisztelt Szülők!

Tájékoztató napot tartunk a jelenlegi 7.NY, 7.HR, 7.T osztályok, valamint a következő tanévben iskolánkba járni szándékozó humán-reál profilú osztályok érdeklődő szülei számára a 2017/18-as tanévi hit- és erkölcstan oktatásról március 8-án 17.00 órakor a 120-as tanteremben.

Iskolánk egy tájékoztató napot szervez az érintett szülők számára a 20/2012. (VIII. 31.) EMMI rendelet 182/A.§ (1) alapján, amikor az Országgyűlés által elfogadott egyházak képviselői bemutathatják az általuk szervezett hit- és erkölcstanra vonatkozó programjukat.
A konzultáció időpontja: 2017. márc. 8. 17.00 óra

Az alábbi egyházak képviselőit hívtuk meg:

Intézményünkben ebben a tanévben hittan órát tartó egyházak:
Országúti Ferences Plébánia,
Budapest-Budai Református Egyházközség,
Tan Kapuja Buddhista Egyház,
Hit Gyülekezete

A korábbi években hittan órát tartó egyházak:
Budavári Evangélikus Egyházközség,
Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége Budai Körzet.

Amelyik egyház képviselője nem tud eljönni, várhatóan írásos anyagot küld.

 

 
Szociometria

2015.09.22.

image002be

Kedves Szülők!

Iskolánk pszichológusa által végzett szociometriai vizsgálat rövid leírását és a vizsgálat lefolytatását tiltó nyilatkozatot megtekinthetik a linkre kattintva.

 
Felmentés lehetősége legfeljebb 2 testnevelés órán való aktív részvétel alól

2016.08.29.

testnev og A legfeljebb 2 testnevelés órán való aktív részvételről való felmentés részletes leírása a linkre kattintva megtekinthető.

 
Bejövő osztályok letölthető dokumentumai

2016.05.19.

image002be

Kedves Szülők!

 

Kérjük, figyelmesen olvassák el az alábbi dokumentumokat és a megfelelő adatlapokat kitöltve a május 25-i szülői értekezletre szíveskedjenek magukkal hozni!

Tanulói adatlap (mindenkinek kötelező)

Iskolai étkeztetés iránti igény bejelentése

Nyilatkozat étkezési kedvezményre való jogosultságról

Szülői nyilatkozat (étkezési kedvezmény nyilatkozat)

Igénylőlap tanulói tankönyvtámogatáshoz

 

Tankönyvek

Azoknak a tanulóknak, akik ingyen tankönyvre jogosultak, de bizonyos tankönyveket meg szeretnének venni, maguknak kell intézni ezek beszerzését. Az iskola nem tudja vállalni, hogy ezeket külön beszerzi, mivel a törvényi lehetőségek nem biztosítottak. A könyveket a http://www.webshop.kello.hu/ címen tudják megrendelni.

  

Az ingyen tankönyvre jogosult diákoknak év végén azokat a tankönyveket, amelyeket könyvtárból kaptak(tehát nem kívántak megvásárolni), vissza kell adni, a munkafüzetek kivételével. A tankönyveket, a nyelvkönyveket is beleértve, úgy kell visszaadni, hogy semmi bejegyzés nem lehet bennük. Ellenkező esetben a könyvet ki kell fizetni!


fizetős diákoknak, ha a megrendelt tankönyvek közül valamit mégsem kérnek, és ez a rendelés lezárása után derül ki, a könyvet át kell venniük, és a visszaküldésről maguknak kell gondoskodni.      7.HR          7.NY          9.A          9.B          9.Ny

 

 
« ElsőElőző12345KövetkezőUtolsó »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL