Felvételi tájékoztató szülői értekezlet
image002be

Kedves Szülők, tisztelt Érdeklődők!

 

November22-én, csütörtökön 17 órától felvételi tájékoztató szülői értekezletet tartunk iskolánk tornatermében. Ezen a nyílt órákat megelőző tájékoztatóhoz képest bővebben kerülnek kifejtésre a tudnivalók és kérdésekre is lesz lehetőség. (A nyílt órák előtt minden reggel 9 órától is lesz egy szülői tájékoztató.)

Az eseményre nem kell regisztrálni.

 

 

 
Felvételi tájékoztató szülői értekezlet (Új időpont!) és nyílt napok - REGISZTRÁCIÓVAL BŐVÍTVE

 

image002be

Tisztelt Szülők, kedves Érdeklődők!

A felvételi tájékoztató szülői értekezlettel és a nyílt napokkal kapcsolatos részletes tájékoztató megtekinthető a linkre kattintva. Kérjük, ne mulasszák el a részletes felvételi tájékoztatónk elolvasását sem, mely a főoldalon a hírfolyamban és a felső menüsor felvételi menüpontja alatt is megtalálható!

Kérjük, ha regisztált és nem kap azonnal válasz levelet, várjon egy kicsit, néhány esetben eltelik egy kis idő a válasz megérkezésééig, illetve ellenőrizzék a spam /levélszemét mappát is, néhány esetben oda kerültek a visszaigazoló leveleink. Köszönjük.

A novemberi nyílt napokon meglátogatható órák listája létszámokkal.

A november 28-29-i napokra az alábbi linken lehet regisztrálni: 

REGISZTRÁCIÓ


A decemberi nyílt napon meglátogatható órák listája létszámokkal.

A 6 és 7 évfolyamos képzésünk iránt érdeklődőknek a december 1-jei nyílt napra az alábbi linken lehet regisztrálni (a link 11.19-én 16 órától nyílik meg):

REGISZTRÁCIÓ

 
Fogadóórák
image002be

Tisztelt Szülők!

 

LÉTAY MÁRTON ÉS DR. HAVASSY ANDRÁS TANÁRÚR 19-I FOGADÓÓRÁI ELMARADNAK, A JELENTKEZÉSEK AUTOMATIKUSAN ÁTKERÜLNEK NOVEMBER 26-RA. 

Intézményünkben november 19-én és 26-án 17 órától 19 óráig tartjuk hagyományos fogadóóráinkat. A jelentkezés az alábbi linken történik. 

Jelentkezés (már a november 26-i eseményre)

Kérjük, ha regisztált és nem kap azonnal válasz levelet, várjon egy kicsit, néhány esetben eltelik egy kis idő a válasz megérkezésééig, illetve ellenőrizze a spam /levélszemét mappát is, néhány esetben oda kerültek a visszaigazoló leveleink. Köszönjük.

 
Karácsonyi adománygyűjtés

2018.11.16.

image002be

Kedves Szülők! Kedves Rákóczis Diákok!

Iskolánk az idén is csatlakozott a Szent László Társulat, a Rákóczi Szövetség és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat fővédnöksége alatt meghirdetett karácsonyi ajándékgyűjtéshez, amelynek keretében tartós élelmiszert és édességet, magyar nyelvű mesekönyveket és játékokat, társasjátékokat, CD-ket gyűjtünk külhoni magyar gyermekotthonok, óvodák és iskolák számára. Az akció december 4-ig tart. 

Az önzetlen adományozás növeli a diákok szociális érzékenységét, és erősíti az összetartozás érzését. Kérjük, hogy akik egyetértenek ezekkel az elvekkel, ajándékaikkal járuljanak hozzá, hogy az idén is szebbé tudjuk varázsolni a határon túli gyermekek karácsonyának szebbé tételéhez. A felajánlott adományokat a portánál elhelyezett dobozokba lehet elhelyezni.
Köszönjük!

Tájékoztató plakát

 
"Pro patria et libertate" II. Rákóczi Ferenc Országos Latin Fordítási Verseny

2018.11.06.

rf latinm

Kedves Kollégák!

 

Ebben az évben is megrendezzük a "Pro patria et libertate" II. Rákóczi Ferenc Országos Latin Fordítási Versenyt. A jelentkezési határidőt és a részletes tudnivalókat a linkre kattintva lehet megtekinteni.

A korábbi évek feladatai az oldalsó menü Iskolai információk/ Latin versenyfeladatok menüpont alatt megtekinthetők. Jó gyakorlást kívánunk!

Támogatónk:
harom logo

 

 
100 legjobb középiskola

hvg100

Nagy örömmel és büszkeséggel számolhatunk be arról, hogy a HVG Kiadó által megjelentetett 100 legjobb gimnázium 2019 című kiadvány rangsora alapján  gimnáziumunk a tavalyi 80. hely után idén a 73. helyen végzett. 

Gimnáziumunkat bemutató részlet

Részletes tájékoztató

 
Iskolai fényképek
rrn1

Kedves Diákok!

 

Galéria a gólyaavató és az október 23-i megemlékezés képeivel és videóival.

Megtekintéséhez budai-rfg-s (Office365) bejelentkezés szükséges.

Link

 
Felvételi tájékoztató a 2019/20-as tanévre (részletes programleírásokkal, a szóbeli felvételi követelményeivel)

2018.10.17.

image002be Tisztelt Szülők, kedves érdeklődő Diákok!

Gimnáziumunk 2019/20-as tanévre szóló felvételi tájékoztatója megtekinthető a linkre kattintva. Kérjük, folyamatosan kísérjék figyelemmel a honlapunkon későbbiekben megjelenő, felvételivel kapcsolatos aktuális információkat!
 
« ElsőElőző123KövetkezőUtolsó »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL